Despre Noi

Cofirem este un service centru specializat în mentenanța și reparația espressoarelor. Suntem specializați în reparația și mentenanța aparatelor de cafea de uz casnic și business. Fiind specialiști cu o îndelungată experiență în domeniul dat, o să vă asistăm prin întregul proces de preparare și menținerea espressorului, găsind o soluție optimă ce corespunde necesităților dumneavoastră individuale. Misiunea noastră este să vă oferim suport pentru toată perioada vieții espressorului vostru. Nu vă oferim doar un simplu serviciu, vă oferim o experiență.

Filozofia Noastră
Interesul față de cafea de calitate a sporit pe parcursul anilor
, iar noi am observat că oamenii sunt tot mai dornici să consume cafeaua savuroasă și la ei acasă, nu doar într-o cafenea. Însă, probabil ni s-a întâmplată tuturor să observăm că în timp, cafeaua își pierde rapid din gustul și aroma de altădată, devenind pur și simplu o băutură cafeinizată. Un caz ce deseori l-am întâlnit atât printre cei care își consumă cafeaua acasă, atât și în diverse locuri unde se comercializează cafeaua. Motivul pe care l-am constatat în timp,alterarea gustului “cafele de altădată” nu este tocmai unul evident, cel mai des este cauzat din cauza unei întrețineri necorespunzătoare. Este uimitor că factorul crucial pentru păstrarea gustului cafelei este atât de neglijat. Observând aceasta lipsă de cultură ce ține de mentenanța aparatelor de cafea, noi ne-am propus să soluționăm problema dată, formând o echipă de specialiști cafegii (pentru că fiecare din noi este pasionat de cafea) și să fondăm un (service?) centru în care să învățăm, împărțim și oferim informație, de la cum să bei o cafea de calitate folosindu-te de espressorul tău, până cum să menții aparatul tău de cafea.

Misiunea Nostră
Să avem un client informat, ce știe cum trebuie să fie un espresso perfect, cum să-l prepare și cum să-și mențină espressorul, acestea sunt valorile spre care tindem. În viziunea noastră, cafeaua este mult mai mult decât o băutură oarecare sorbită dimineața. Noi depunem efort pentru a informa potențialii cafegii și ne dorim ca fiecare să-și poată savura aroma îmbietoare a cafelei în fiecare zi.Pe lângă faptul că avem un service centru specializat pe mentenanța și reparația espressoarelor (noi ne concentrăm toată atenția doar pe espressoare), în showroom-ul nostru puteți testa (și cumpăra) oricare espressor, degusta orice tip de cafea și oferi orice întrebare legată de lucrul espressorului, prepararea cafelei sau funcționării espressorului.
În incinta Cofirem Center la fel vor avea loc diverse evenimente și cursuri pentru cei pasionați de cafea.


 

Ce ne propunem noi
Să devenim parteneri pe toată viața espresorului tău
 este scopul nostru primordial. Ne dorim să devenim persoane de încredere, unde vei lăsa espresorul tău știind că o sa avem grijă de el. Pentru noi este extrem de important să ne executăm lucrul exemplar, cu afecțiune, să prelungim viața espresorului tău și să îmbunătățim gustul cafelei  pe care o să o servești diminețile. Precum să-ți satisfacem toate curiozitățile ce țin de cafea și lucrul espresorului tău. Grija față de client și espresor este pentru noi este o posibilitate de a studia, perfecționa și demonstra ca ne pasa și ne dorim ca tu sa fii propriul tău barista la tine acasă.

Echipa Cofirem
Să facem cunoștință, să vă povestim cine suntem noi și cine stă în spatele Cofirem Center. Suntem o echipă pasionată de cafea, iar istoria noastră nu pornește cu Cofirem, ce își are originea încă din 2011, când am început să lucrăm în domeniul cafelei.

Cariera lângă noi
Ești în căutarea unui loc unde să te dezvolți, să fii liber pentru a te exprima și veni cu propuneri, unde ești ascultat și stimat, unde vei faci parte dintr-o familie. Atunci ne-am găsit unul pe celălalt. Noi avem nevoie de oamenii deschiși, ce nu le este frică să se dezvolte, să se găsească și regăsească, să greșească și șă învețe. În familia Cofirem toți împreun tindem spre mai mult, și avem o misiune, să le oferim clienților noștri servicii la cel mai înalt nivel.
Avem nevoie de tineri specialiști, precum și de persoane ce au experiență în spate. Te îndrumăm să aplici pentru poziția care îți surâde, iar noi o să luăm legătura cu tine pentru a discuta și vedea dacă avem aceleași viziuni.
Noi ținem contul de timpul pe care l-ai rezervat pentru a aplica la o poziție în compania noastră, astfel te asigurăm că toate candidaturile vor fi examinate, în cazul în care vei fi selectat o să te contactăm, iar în cazul că încă nu ești potrivit te vom anunța printr-un e-mail catre hr@cofirem.md. Aceasta nu înseamnă că nu ești binevenit  să aplici din nou. 


 

Poziționare și aspect
Service Centru Cofirem este amplasat prietenos pentru locuitorii oricărui sector, suntem extrem de ușor de localizat, mergând împotriva conceptului că un service centru este un loc întunecat, ce se află undeva în subsol, la periferie. În showroom-ul nostru poți vizualiza cele mai deosebite modele de espresoare ce pot fi testate chiar la noi, poți servi o cafea în timpul în care espresorul tău se află în mâinile specialiștilor, precum și discuta cu specialiștii noștri despre oricare întrebare ce ai putea avea despre funcționarea espresorului tău sau despre cafeaua ta preferata.Vezi locația aici http://cofirem.md/ro/contact