Garanție

Pentru toate produsele prezente în magazin, garanția standard oferită de COFIREM Centru este de 24 luni.
Beneficiezi de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produse cu certificat de garanție emis de producător
Pentru o parte dintre produsele vândute de COFIREM vei primi certificat de garanție emis de producător în format tipărit. Îl găsești în cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Păstrează certificatul ca sa poți beneficia de garanție, dacă va fi nevoie.
Dacă produsul se defectează în perioada de garanție, reparația îți este asigurată în service centru COFIREM. Trebuie doar să duci produsul defectat la service centru, care va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.
Condițiile de acordare a garanțiilor pot varia în funcție de producător și sunt stabilite în politicile comerciale ale fiecărui producător, la nivel național.

Garanție + Mentenanță, acestă combinație dublează termenul de garanție, astfel beneficiezi de un termen de 48 luni garanție.
Garanția dată asigură extinderea perioadei de acoperire a garanției cu 24 luni peste perioada de garanție standard, oferita de producători. Este un serviciu opțional, ce presupune alegerea unui Pachet de Mentenanță relevant produsului achiziționat.

Cum funcționează?
Pentru a beneficia de garanția extinsă este necesar de ales pachetul de mentenanță potrivit pentru espressorul procurat. Procurarea pachetului de mentenanță trebuie efectuată în ziua achiziționării espressorului. Managerii vă pot ajuta cu alegerea pachetului de mentenanță potrivit pentru aparatul de cafea achiziționat.