UN PACHET DE MENTENANȚĂ POTRIVIT PENTRU
APARAT TĂU AUTOMAT 


Pentru a prelungi viața aparatului de cafea și a păstra
calitatea înaltă a cafelei pe care o consumați zi de zi,
acesta are nevoie de un set de servicii de îngrijire.


PACHET DE MENTENANȚĂ 
PREȚ 750 lei 
 

image
  • o cafea mereu extraordinară
  • dublezi viața aparatului de cafea
  • nu mai ai probleme tehnice
  • nu mai rămâi fără cafea
  • economisești bani tăi 
  • nu pierzi timp și nervi 
Spune și prietenilor despre aceasta

Ce servicii include un Pachet AUTOMAT DE MENTENANȚĂ


image
Decalcifierea sistemului hidraulic presupune o procedură de curățire a sistemul hidraulic cu soluție profesională care detartrează sistemul hidraulic de depunerile de calcar. Calcarul depus poate provoca înfundarea și deteriorarea aparatului de cafea. Depunerile pe boiler afectează imediat temperatura cafelei la ieșire și schimbă gustul cafelei acționînd direct și schimbând molecula apei. Majoritatea espressoarelor au indicator care semnalizează când este necesar de efectuat decalcifierea. Efectuarea regulată a procedurii respective previne depunerile de calcar și vă oferă o cafea calitativă.


image
Întreținerea grup cafea este procedura de degresare și curățirea de impurități a grupului de cafea din interiorului aparatului. Acestă procedură presupune dezasamblare completă, întreținerea și asamblarea la loc. În cadrul mentenaței grupului se va întreține și sita de duș ce-a care este un element cheie în extracția cafelei. Garniturile interioare cât și cele exterioare se verifică și după caz se înlocuiesc.Curățarea periodica a componentelor acestuia garantează prepararea pe termen lung a unei cafele aromate și cremoase.


image
Lubrifiere componente presupune procedura de gresare a detaliilor interioare ale aparatului de cafea, ceia ce previne uzura timpurie și defectarea acestora. La cele mai multe aparate de cafea lipsa lubrefierii la timp provoacă o comunicare proastă dintre senzori și sofware-ul aparatului. În toate aceste cazuri aparatul nu funcționează normal ci eronat și de cele mai multe ori este afectată extracția cafelei, deoarecei cei mai mulți senzori se află anume acolo. Lubrifierea efectuată la timp vă garantează că espressorul lucrează ca ceasul și nu va avea stopări sau defecțiuni, iar dumneavostră ve-ți savura o cafea gustoasă.


image
Întreținerea măcinatorului este o procedură de curățare printr-o metodă specială a măcinătorului de cafea și canalelor aferente de grasimi ce vin de la boabele de cafea. Grasimile se depun pe suprafețele măcinatorului și acționează ca un magnet perfect pentru impurități și bacterii care provoacă miros întepător și gust alterat. Lamele măcinatorului îmbibându-se cu grasimi nu pot oferi randamentul de la început și în așa fel fară acordul dvs se micșorează cantitatea măcinată. Odată micșorată cantitată măcinată scade intensitatea cafelei și gustul acesteia. Efectuând curățarea măcinătorului regulat ve-ți servi o cafea de calitate fără mirosuri urîte și gusturi adăugătoare.


image
Reglare doză și finețe măcinătură este procedură prin care se reglează râșnița în dependență de cafeaua pe care o consumați. Deseori cînd treceți la o cafea noua aceste valori variază cît pentru doza atît și pentru finețe. Pentru a produce un espresso de calitate, trebuie utilizate măcinături constante atât ca formă cât şi ca mărime, astfel încât apa să pătrundă şi să extragă în mod uniform savoarea din toată cantitatea de cafea setată. Măcinătura inconsistentă va produce o ceaşcă de cafea fie cu o aromă amăruie, fie foarte slabă.


image
Adăugător alte 7 servicii sunt incluse în pachetul AUTOMAT dar care nu pot fi afișate aici din lipsa spațiului. Toate aceste servicii sunt concepute pentru ca aparatului dvs de cafea să lucreze cu un randament maxim în timp iar dvs să savurați o cafea perfectă acasă sau la birou.

Cum are loc procesul de MENTENANȚĂ la
Service Centrul COFIREM

image
1* Îndepliniți Formularul de mai jos
După ce transmiteți formularul veți fi contactat de către un manager Cofirem pentru a agrea o zi potrivită în care veți face o vizită la service centrul nostru împreună cu espressorul dumneavoastră.

image
2* Vă prezentați cu espressorul la Service Centru
în ziua programată, după care specialiștii Cofirem vor efectua toate lucrările necesare conform pachetului de mentenanță ales de dumneavoastră. După 24-48 ore espressorul va fi gata, iar dumneavoastră veți fi contactat pentru a-l ridica.

image
3* Ridicați espressorul din service-ul nostru,
după procedurile de mentenanță acesta va fi decalcifiat, curățit și reglat după care va prepara o cafea delicioasă. Acum vă puteți bucura de aroma și gustul cafelei ideale la dumneavoastră acasă, până la următoarea mentenanță ;)

Beneficiile unei MENTENANȚE regulate

image
Dublează viața aparatului de cafea
Efectuarea unei mentenanțe regulare menține starea espressorului la parametri optimi, previne defectarea timpurie și neregularitățile ce pot apărea din cauza depunerilor de calcar, impurităților acumulate și uzura pieselor. Datorită setului de proceduri pentru menținere, perioada de lucru a espressorului se dublează, nu oferă surprize neplăcute defectându-se și vă bucură cu cafea delicioasă în fiecare zi.

image
Cafeaua mereu perfectă
Gustul cafelei depinde total de starea espressorului și setarea acestuia. Reglarea măcinăturii și setarea dozei de cafea sunt primii pași pentru cafeaua perfectă, în cazul că acestea nu sunt reglate cafeaua nu are gustul și crema dorită. În cazul în care espressorul nu este menținut, cafeaua se primește arsă sau apoasă, nu curge cantitatea de apă necesară, sau boilerul nu se mai încălzește corespunzător. Setarea și îngrijirea espressorului garantează cafeaua mereu perfectă.

image
Economisești bani
Întreținerea regulată a espressorului permite menținerea tuturor pieselor sale în stare de eficiență maximă, curățirea și decalcifierea permit aparatului să funcționeze fără probleme, ceea ce vă salvează de la stopări și probleme neprogramate, precum și de la eventuale reparații nedorite. Un aparat ce este întreținut într-un service specializat își dublează perioada de funcționare. Investind o sumă minimă pentru mentenanța aparatului economisiți bani pentru reparații și savurați o cafea mereu delicioasă.

Lasă grija espressorului tău în mâinile noastre

Completează câmpurile cu datele necesare pentru a fi contactat de managerul COFiREM

Formular de înregistrare:

PROGRAMEAZĂ-TE ȘI VOM ECONOMISI TIMPUL TĂU!
Vom stabili împreună cel mai potrivit moment și ne vom strădui ca întreținerea să nu dureze mai mult de 24H.*Nota explicativă: După expedierea formularului în scurt timp revenim la dvs cu un apel pentru a  stabi ziua cînd vă fi executată întreținerea.