UN PACHET DE MENTENANȚĂ POTRIVIT PENTRU
APARAT TĂU SUPERAUTOMAT 


Pentru a prelungi viața aparatului de cafea și a păstra
calitatea înaltă a cafelei pe care o consumați zi de zi,
acesta are nevoie de un set de servicii de îngrijire.


PACHET DE MENTENANȚĂ 
PREȚ 890 lei 

image
  • o cafea mereu extraordinară
  • dublezi viața aparatului de cafea
  • nu mai ai probleme tehnice
  • nu mai rămâi fără cafea
  • economisești bani tăi 
  • nu pierzi timp și nervi 
Spune și prietenilor 

3/12 lucrări importante dintr-un Pachet SUPERAUTOMAT


image
Întreținerea grup cafea este procedura de degresare și curățirea a infuzorului de cafea din interiorului aparatului. Acestă procedură se face prin dezasamblare completă, întreținerea și asamblarea la loc. În cadrul mentenanței grupului, se  întreține și sita de duș un element cheie în extracția cafelei. Garniturile interioare cât și cele exterioare se verifică și după caz se înlocuiesc.Curățarea periodica a acestui component garantează prepararea unei cafele aromate și cremoase.


image
Întreținerea măcinatorului este o procedură de curățare printr-o metodă specială a măcinătorului și canalelor de grasimi. Grasimile se depun pe suprafețele măcinatorului și acționează ca un magnet perfect pentru impurități și bacterii provocânt gustul alterat al cafelei. Lamele îmbibate cu grasimi nu oferă un randamentul maxim și în așa fel se micșorează cantitatea măcinată iar aceasta la rândul ei scade intensitatea cafelei și gustul acesteia. Curățarea regulată a măcinătorul oferă un randemant înalt iar dvs ve-ți servi o cafea de calitate.


image
Ajustarea extracției este un element fin care se face corect dacă există o experiență bogată în spate. Cafeaua apoasă ori amară poate fi un idicator pe care trebuie sa-l luam în calcul la capitolul extrație. Extracția într-o variantă mai simplă presupune timpul prin care apă sub presiune trece prin pastila de cafea, abaterea acesteia afectează calitatea cafelei la ieșire. 

Cum are loc procesul de MENTENANȚĂ la
Service Centrul COFIREM

image
1* Îndepliniți Formularul de mai jos
După ce transmiteți formularul veți fi contactat de către un manager Cofirem pentru a agrea o zi potrivită în care veți face o vizită la service centrul nostru împreună cu espressorul dumneavoastră.

image
2* Vă prezentați cu espressorul la Service Centru
în ziua programată, după care specialiștii Cofirem vor efectua toate lucrările necesare conform pachetului de mentenanță ales de dumneavoastră. După 24-48 ore espressorul va fi gata, iar dumneavoastră veți fi contactat pentru a-l ridica.

image
3* Ridicați espressorul din service-ul nostru
după procedurile de mentenanță acesta va fi decalcifiat, curățit și reglat după care va prepara o cafea delicioasă. Acum vă puteți bucura de aroma și gustul cafelei ideale la dumneavoastră acasă, până la următoarea mentenanță ;)

image
4* Nu ai timp? Ne ocupăm noi de toate.
Trimitem curierul nostru direct la ușa ta pentru a ridica aparatul. Vom prelua aparatul în service pentru a efectua toate procedurile de întreținere, după care ți-l livrăm direct la ușa, atunci când vă este comod dvs.

Beneficiile unei MENTENANȚE regulate

image
Dublează viața aparatului de cafea
Efectuarea unei mentenanțe regulare menține starea espressorului la parametri optimi, previne defectarea timpurie și neregularitățile ce pot apărea din cauza depunerilor de calcar, impurităților acumulate și uzura pieselor. Datorită setului de proceduri pentru menținere, perioada de lucru a espressorului se dublează, nu oferă surprize neplăcute defectându-se și vă bucură cu cafea delicioasă în fiecare zi.

image
Cafeaua mereu perfectă
Gustul cafelei depinde total de starea espressorului și setarea acestuia. Reglarea măcinăturii și setarea dozei de cafea sunt primii pași pentru cafeaua perfectă, în cazul că acestea nu sunt reglate cafeaua nu are gustul și crema dorită. În cazul în care espressorul nu este menținut, cafeaua se primește arsă sau apoasă, nu curge cantitatea de apă necesară, sau boilerul nu se mai încălzește corespunzător. Setarea și îngrijirea espressorului garantează cafeaua mereu perfectă.

image
Economisești bani
Întreținerea regulată a espressorului permite menținerea tuturor pieselor sale în stare de eficiență maximă, curățirea și decalcifierea permit aparatului să funcționeze fără probleme, ceea ce vă salvează de la stopări și probleme neprogramate, precum și de la eventuale reparații nedorite. Un aparat ce este întreținut într-un service specializat își dublează perioada de funcționare. Investind o sumă minimă pentru mentenanța aparatului economisiți bani pentru reparații și savurați o cafea mereu delicioasă.

Lasă grija espressorului tău în mâinile noastre

Completează câmpurile cu datele necesare pentru a fi contactat de managerul COFiREM Centru

Formular de înregistrare:

PROGRAMEAZĂ-TE ȘI VOM ECONOMISI TIMPUL TĂU!
Vom stabili împreună cel mai potrivit moment și ne vom strădui ca întreținerea să nu dureze mai mult de 24H.*Nota explicativă: După expedierea formularului în scurt timp revenim la dvs cu un apel pentru a  stabi ziua cînd vă fi executată întreținerea.