Consultație

Dacă vă întrebați de ce apar probleme la funcționarea espresorului, cum de folosit toate posibilitățile aparatului de cafea la maxim, cum să preparați o cafea delicioasă în condiții de casă, la toate aceste întrebări vă pot răspunde specialiștii din Cofirem Center, suntem mereu gata să vă oferim asistență și să vă ghidăm în tot procesul de reparație, instalare, ajustare și mentenanța espressorului, de la A la Z.

Ai probleme cu espresorul tău?
Se întâmplă ca aparatul tău de cafea să-ți facă probleme. Poate nu mai funcționează cum trebuie, sau simți că nu mai prepară cafeaua gustoasă, poate nici nu se mai pornește. Ne imaginăm cât de stresant poate fi, la un moment dat să rămâi fără cafeaua ta preferată. De asta, specialiștii noștri sunt mereu pregătiți să te consulte telefonic și gratuit, pentru a încerca să remedieze problema, poate e doar o chestie de rutină care pentru un specialist este simplu de rezolvat, chiar și la distanță. Însă deseori problema este greu de depistat și astfel vei putea aduce espresorul în service, unde după un diagnostic și o privire aruncată de meșterii noștri calificați, o să depistăm problema în scurt timp. Nu uita, aparatul de cafea necesită îngrijire zilnică pentru funcționa corespunzător, iar noi suntem mereu alături să te informăm și ajutăm, pentru a cunoaște cum să ai grijă de espresorul tău, ca și el să continuă să aibă grijă să-ți pregătească băutura delicioasă în fiecare dimineață.


Îți dorești un espresor?
Uneori poate fi o alegere complicată, iar cel mai neplăcut este că deseori în magazine de electrocasnice, consultanților în primul rând le lipsesc cunoștințe exhaustive asupra produsului, iar în al doilea rând este necesar de vândut marfa existentă, nu ce este potrivit clientului. Astfel, vă puteți trezi cu un aparat mult mai sofisticat decât aveți nevoie, sau un espresor ce nu corespunde necesităților personale. La noi specialiștii sunt antrenați dar în domeniul dat, fiind pasionați de cafea, aparate de cafea și tot ce tine de domeniul dat, o să vă propunem aparate de cafea de care aveți nevoie personal, în dependenta de buget, câte băuturi consumați, ce tip de cafea preferați etc., iar pe lângă aceasta, o să puteți testa aparatul înainte să-l procurați, o să puteți vedea cum funcționează și veți fi îndrumați cum să-l folosiți corect de către specialiștii noștri. 
 

Cere o consultație