Recondiționare

Recondiționarea unui espresor presupune procesul de reparație a unui aparat de cafea nefuncțional, diagnosticarea și testare detaliată a tuturor componentelor acestuia, precum și reabilitarea sau înlocuirea părților defectate.

Care sunt avantajele unei recondiționări?
Procesul de recondiționare presupune igienizarea, schimbarea pieselor uzate, revizuirea stării acestuia, precum și testarea completă și setarea parametrilor pentru funcționarea optimă a aparatului. Astfel puteți fi sigur că primiți un aparat în stare ideală, ce nu va oferi surprize neplăcute după un timp, cum ar putea fi în cazul în care procurați un aparat la mâna a doua fără ca acesta să treacă un diagnostic specializat.
 

Cum are loc procesul de recondiționare?
Aduceți aparatul pe care doriți să-l recondiționați în service centru nostru, unde specialiștii vor efectua un diagnostic complet, în urma căruia o să detecteze toate părțile ce trebuie schimbate, toate reparațiile și procesele de mentenanța ce le necesită aparatul. În funcție de rezultatul diagnosticului o să fie indicat un preț final, iar după ce va fi  acceptat, aparatul va fi recondiționat în service centru, iar dumneavoastră o să vă puteți bucura de un espresor ce funcționează fără impedimente.
 

Cât costă recondiționarea?
Prețul variază în funcție de tipul de aparat ce necesită recondiționarea, precum și toate piesele ce trebuie schimbate și suita de reparații necesare. După ce va fi efectuat diagnosticul aparatului, se va stabili prețul, care se va indica clientului.

 

Cât timp poate ocupa recondiționarea aparatului?
De obicei recondiționarea aparatului durează 48 de ore. Însă totul depinde de starea în care se află espresorul, tipul acestuia și complexitatea lucrărilor de reparație. După un diagnostic efectuat, se va stabili exact timpul necesar pentru a recondiționa espresorul.
 

Ce garanție primești pentru un espresor recondiționat?
Noi oferim garanție de 3 luni pentru aparatul recondiționat, toate piesele și componentele folosite sunt originale, specialiștii centrului nostru răspund pentru calitatea serviciilor prestate, iar experiența acumulată în reparația în exclusivitate a espresoarelor, o să vă garanteze serviciile efectuate rapid și calitativ.


Pentru a beneficia de o testare și diagnostic total al aparatului poți îndeplini formularul de mai jos sau sa contactezi un specialist pentru o consultație gratuită.

Cere o consultație