Reparație

O abatere de la funcționare normală, stopare tehnică neprogramată, blocarea espresorului în procesul de lucru sau orice alt impediment în procesul de funcționare a aparatului sunt niște semne alarmante. Aceste semnalări ne indică că este necesar de adresat de urgență unui specialist pentru a diagnostica aparatul, pentru a nu permite deteriorarea altor componente ale aparatului, ori în cazul că este acoperit de garanție să fie reparat de companie sau să-i fie schimbate piesele necesare.

Ce espresoare reparăm?
Suntem specializați în reparația espressoarelor de orice tip cu orice grad de dificultate.
Nouă ne plac aparatele cele mai capricioase, care complică viața clienților noștri, astfel avem posibilitatea să ne perfecționăm în continuare. Însă dacă e să lăsăm gluma deoparte, ne plac aparatele care ne solicită și ne provoacă, pentru că perfecțiunea se atinge doar prin lucru și dezvoltarea continuă, iar aparatele preferate de noi sunt desigur acelea manuale și produse calitativ de companiile care țin cu adevărat la tradiție și calitate. Printre acestea, din punctul nostru de vedere, se poziționează: Saeco Philips, Saeco, Melitta, Delonghi, Jura, Bosch, Siemens, Francke, WMF, Bianchi, Necta, Lelit, La Pavoni,
La Spaziale, Rocket, Nuovo Simonali, La Cimbali, Bezzera, ECM, Rancilio.


Cât durează reparația?
O reparație durează maxim 48 ORE. În cazul în care este necesară o intervenție complexă și aparatul necesită o atenție sporită ori este necesar de înlocuit piesă sau component esențial, o să stabilim personal un termen prietenos pentru client. Suntem flexibili și încercăm să soluționăm rapid problemele ce pot apărea.


Cât costă reparația?
Este complicat de a detecta problema espressorului la prima vedere. Pentru a putea depista cu precizie problema, este necesar de făcut diagnosticul aparatului, după care în dependență de cauza ce a provocat defectarea aparatului, se va stabili prețul, care se va indica clientului.
Lista cu serviciile și prețul lor le puteți consulta aici.


Cine ridică espresorul?
Toate reparațiile se fac în incinta Cofirem Center. Pentru a depista problema espressorului, de a efectua toate testările necesare și a ne asigura că toate reparațiile au fost făcute ca la carte, noi susținem că este necesar de un loc special amenajat, profesionist, pentru toate reparațiile necesare. Avem un spațiu special dedicat, unde o sa avem grijă să readucem espressorul dumneavoastră în formă.


Ce înseamnă o reparație PRO?
Dacă viața espressorului este importantă pentru dumneavoastră, atunci este necesar să încredințați espressorul doar în mâinile unor specialiști. Orice procedură neautorizată sau făcută de sine stătător fără cunoștințele necesare, pot duce spre niște rezultate dezastruoase pentru espressor. Un specialist ce deține cunoștințe necesare o să efectueze intervențiile rapid și corect, oferindu-vă garanția pentru serviciile realizate.


Care este garanția noastră?
Noi oferim garanție de 3 luni pentru toate serviciile noastre de reparație. Toate piesele și componentele sunt originale, iar pentru comoditatea clientului pot fi propuse și piesele analog. Specialiștii centrului nostru răspund pentru calitatea serviciilor prestate, iar experiența acumulată în reparația în exclusivitate a espressoarelor, o să vă garanteze serviciile efectuate rapid și calitativ.


Cum începem reparația?
Din moment ce ați semnalat o problemă în funcționarea espressorului, este necesar să vă adresați la unul dintre specialiștii centrului nostru, pentru a descrie problema și de stabilit dacă poate fi rezolvată telefonic. În cazul în care nu este posibil de remediat problema la distanță, este necesar să aduceți aparatul de cafea în service centrul nostru, unde după un diagnostic se va stabili problema și posibile servicii de reparație. În cazul în care problema este de ordin simplu și se rezolvă repede, puteți aștepta remedierea acesteia savurând o cafea în showroom-ul nostru.Sună acum pentru a primi o consultație gratuită, sau programează-te pentru o vizită la service centru nostru.
Prelungește viața espressorului tău!

Cere o consultație